STIRI

Biroul Electoral Central: Votul va fi valabil și dacă ștampila a fost aplicată pe buletin depășind patrulaterul, dar opțiunea e evidentă

20.09.2020 - Votul la alegerile locale va fi valabil şi în cazul în care ştampila aplicată pe buletinul de vot a depăşit limitele patrulaterului, dar opţiunea alegătorului este evidentă, dar şi dacă ştampila este în interiorul patrulaterului, iar alte ştampile în afară, a decis, vineri, Biroul Electoral Central.
De asemenea, ...

[Citeste toata stirea]


Minus 2,9 grade Celsius s-au înregistrat la Miercurea Ciuc, cea mai scăzută temperatură din tară

20.09.2020 - Mercurul termometrelor a scăzut, Sâmbătă dimineaţa, la Miercurea Ciuc, până la minus 2,9 grade Celsius. A fost cea mai scăzută temperatură înregistrată la nivel naţional, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie. Așa că harghitenii au pornit centralele și au trecut la haine mai groase.
Considerat „polul frigului" din România, ...

[Citeste toata stirea]


INSP a actualizat definitiile de caz pentru COVID-19

20.09.2020 - Institutul Naţional de Sănătate Publică a actualizat definiţiile de caz pentru COVID-19 și a introdus un nou termen: caz probabil.
Conform noilor reglementări date de Institutul Naţional de Sănătate Publică, un caz probabil este orice persoană cu 3 sau mai multe dintre următoarele semne şi simptome: febră, tuse, astenie, cefalee, ...

[Citeste toata stirea]