Modificări de trasee STB, ca urmare a desfășurării partidei de fotbal România – Suedia

15.11.2019 - STB anunță într-un comunicat de presă că vor fi modificări pe trasee, ca urmare a desfășurării partidei de fotbal România – Suedia.
Cu ocazia desfășurării partidei de fotbal ROMÂNIA – SUEDIA pe Stadionul „Arena Națională”, în ziua de 15.11.2019, începând cu ora 17:00, traficul rutier va fi restricționat pe Bd. Pierre de Coubertain (între str. Vatra Luminoasă și intrarea în stadion) și pe Bd. Basarabia (între Șos. Mihai Bravu și Bd. Chișinău).
Având în vedere aceste măsuri, sub coordonarea agenților de la Brigada Rutieră, STB SA va modifica circulația mijloacelor de transport public de pe traseele din zonele afectate, astfel:
Tramvaiele liniei 40 vor circula pe traseul de bază între Piața Sf. Vineri și intersecția Calea Călărașilor/ Str. Traian, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri, pe Str. Traian, Bd. Ferdinand, Șos. Pantelimon, Bd. Chișinău, Bd. Basarabia, după care vor urma traseul actual.
Troleibuzele liniei 86 vor circula pe traseul de bază între terminalul „Dridu” și intersecția Str. Vatra Luminoasă/ Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, până la depoul Vatra Luminoasă.
Troleibuzele liniei 90 vor circula pe traseul de bază între terminalul „Valea Argeșului” și intersecția Str. Vatra Luminoasă/ Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, până la depoul Vatra Luminoasă.
Autobuzele liniei 143 vor circula pe traseul de bază între terminalul „Bucur Obor” și intersecția Str. Baicului/ Șos. Pantelimon, apoi pe un traseu modificat, prin Șos. Pantelimon, Bd. Ferdinand, Bd. Gării Obor, până la terminalul „Baicului” (comun cu cel al liniilor 69, 86 și 682), cu întoarcere prin Str. Baicului, Str. Paharnicul Tuturea, după care vor urma traseul actual.
STB mai anunță ca începând cu data de 15.11.2019, autobuzele liniilor regionale R418, R419 și R465 vor efectua opriri și în stația „Drumul Găzarului”, pe Șos. Giurgiului, comună cu cea a liniei de noapte N107. Stația va funcționa pe ambele sensuri.