Oferte de munca la Primaria Capitalei: 2000 de joburi, la targul PMB

17.11.2017- Primăria Municipiului Bucureşti organizează vineri un târg de joburi, unde pune la dispoziţie peste 2.000 de posturi pentru cele 22 de companii municipale înfiinţate în acest an, persoanele angajate urmând să primească salariul mediu din ultimele 12 luni şi să înceapă programul în martie 2018. Intrarea la târg este liberă.
Peste 6.000 de bucureşteni şi-au depus CV-urile în prima zi a Târgului de Joburi organizat de Primăria Capitalei, care oferă un număr de 2.000 de locuri de muncă la companiile municipale nou înfiinţate, anunţă instituţia condusă de Gabriela Firea.
Cele mai multe CV-uri s-au depus la Compania Municipală Străzi, Poduri şi Pasaje (600), la Compania Municipală Sport pentru Toţi (470), la Compania de Dezvoltare Durabilă (367), Compania Municipală de Iluminat Public (360) sau Compania Municipală Agrement (317).
Posturile disponibile se adresează atât absolvenţilor de studii medii, cât şi celor de studii superioare, cum ar fi economişti, mecanici, specialişti achiziţii publice, ingineri, muncitori calificaţi şi necalificaţi, casieri, specialişti marketing, electricieni, jurişti.